Transporturi Internationale

Transporturi Internationale

Echipa noastra de personal este pregatita profesional in toate aspectele legate de expeditia de marfa. Au abilitatile si cunostiintele necesare pentru a avea grija de transporturile internationale si logistica aferenta, de la inceput pana la sfarsit, asigurandu-se ca cea mai buna ruta, metodele de transport si tarifele sunt alese pentru transportul dvs.

Putem colecta practic orice dimensiune pana la 13m sau orice greutate pana la 5000 Kg din Germania/ Olanda / Austria in cel mai scurt timp posibil.

Furnizand vehicule de toate dimensiunile si capacitatile, va raspundem tuturor nevoilor dvs., in ceea ce privesc transporturile internationale rutiere si logistica.

Orele de tranzit sunt programate pentru a va satisface cerintele; de la un vehicul dedicat, pentru cel mai rapid traseu rutier posibil, la incarcari si consolidari pentru transportul rutier mai putin urgent.

Reteaua noastra de parteneri globali amplasati strategic ne ofera posibilitatea de a raspunde in mod obisnuit la intrebarile clientilor in doar 60 de minute.

Ca parte a angajamentului nostru fata de serviciul pentru clienti, va vom tine la curent cu progresele inregistrate de marfa dvs., in fiecare etapa a calatoriei sale, folosind sistemul nostru de management pentru transporturi internationale.

  • Vorbiti imediat cu dispecerul nostru, nu cu un call center.
  • Aveti o persoana de contact personala, utilizam telefon/ email/ Whats App/ Skype.
  • Expedierea de paleti pana la o greutate de transport de 5000 Kg.
  • Expediera livrarilor de pana la 13m lungime.
  • Preluari in Germania / Olanda / Austria si livrari in Romania / Bulgaria / Grecia.
  • Fiecare vehicul de colectare si livrare poate fi accesat.
  • Confirmarea livrarii se face in 5 minute de la livrare, cu trimiterea documentului de livrare prin Whats App si email.

Compania Alexander Kundendienst va ofera si servicii de transporturi internationale express, relocari internationale


Formular de Contact
    
						This is a contact form image alt attribute