Despre Noi

Compania si-a inceput activitatea in 2014 prin derularea unor activitati de transport rapid (Express Service ) pentru clientii din Germania, destinatiile find Germania si tari din jurul ei.

Treptat, portofoliul de clienti si servicii s-a extins, astfel incat in prezent oferim servicii de transport rapid catre detinatii din toata Europa, incluzand fara a ne limita si catre Portugalia,Spania, Marea Britanie, Grecia, Suedia, Danemarca.

Compania noastra este membra a platformelor de transport marfa germane, iar cele peste 3000 de transporturi, ne recomanda ca fiind un partener de incredere.

Putem sublinia ca remarcile la transporturile noastre, au fost si sunt pozitive si nu exista probleme cu privire la marfuri, timp sau comportamentul angajatilor nostri.

Soferii nostri au experienta in ceea ce priveste incarcarea si descarcarea, transportul si comunicarea cu companiile clientilor nostri.

Compania Alexander Kundendienst va ofera servicii de transporturi internationale express, transporturi internationale, relocari internationale

Cristian Petrescu
Cristian Petrescu

CEO AKD Transport Srl

+40 774 630 446

office@akd-transport.com

Ciprian Brandiburu
Ciprian Brandiburu

Customer Service

+40 774 630 446

ciprian.brandiburu@akd-transport.com

Adriana Cirstina
Adriana Cirstina

Customer Service

+40 774 630 446

adriana.cirstina@akd-transport.com

Constantin Munteanu
Constantin Munteanu

Customer Service

+40 774 630 446

constantin.munteanu@akd-transport.com


Formular de Contact
    
						This is a contact form image alt attribute