Transporturi Internationale Express

Transporturi Internationale Express

Specialistii nostri in logistica pot aranja solutii de transporturi internationale express, catre orice locatie din Europa. Reteaua noastra de parteneri globali amplasati strategic ne ofera posibilitatea de a raspunde de obicei la intrebarile clientilor in doar 30 de minute. Expertiza noastra interna in ceea ce priveste politicile vamale va ajuta, de asemenea, sa va asigurati ca transportul dvs. poate fi livrat in cel mai eficient mod si mai sensibil la timp.

Cand sunteti contra cronometru, suntem aici pentru dvs.

Echipa de profesionisti AKD in transporturi internationale express rutiere, lucreaza 24/7 pentru a va oferi o gama larga de servicii de livrare rutiera in intreaga Europa, pentru a va ajuta sa transportati marfuri in cel mai rapid si mai eficient mod posibil.

Planificam ruta cea mai economica, asigurandu-ne in acelasi timp ca respectam termenul limita si selectam cel mai potrivit vehicul pentru transporturile internationale express rutiere.

Ca parte a angajamentului nostru fata de serviciul pentru clienti, va vom tine la curent cu progresele inregistrate de marfa dvs. in fiecare etapa a calatoriei sale, utilizand sistemul nostru de management pentru transporturi internationale express.

  • Vorbiti imediat cu dispecerul nostru, nu cu un call center.
  • Aveti o persoana de contact personala, utilizam telefon/ email/ Whats App/ Skype.
  • Expedierea de paleti pana la o greutate de transport de 1200 Kg.
  • Expediera livrarilor de pana la 4m lungime.
  • Expedierea posibila si duminica, cu livrare luni dimineata.
  • Fiecare vehicul de colectare si livrare poate fi accesat.
  • Confirmarea livrarii se face in 5 minute de la livrare, cu trimiterea documentului de livrare prin Whats App si email.

Compania Alexander Kundendienst va ofera si servicii de transporturi internationale, relocari internationale


Formular de Contact
    
						This is a contact form image alt attribute